‘t Aards Paradijs | Merendree

Restaurant ‘t Aards Paradijs in Merendree serveert seizoensgebonden menu’s met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Chef Lieven Lootens besteedt dan ook maximale aandacht aan het gebruik van groenten en kruiden uit eigen tuin. Hij gaat op zoek naar exotische smaken en combineert deze met lokale gerechten. Er wordt echt een bijzondere ervaring gecreëerd.  


Wie is chef Lieven Lootens?

Chef Lieven Lootens begon zijn culinaire carrière aan de grill in het restaurant van zijn ouders in Gent. Later verhuisden ze naar het meer landelijke Merendree, waar hij de hoeve waarin ze woonden transformeerde tot het sfeervolle restaurant ‘t Aardse Paradijs. Lieven kookt het liefst met groenten in de hoofdrol en hij omschrijft zijn kookstijl met één woord: naturel. Hij haalt dan ook altijd zijn inspiratie voor een nieuw gerecht rechtstreeks uit het product zelf. 

Speciaal voor de Week Zonder Vlees heeft ‘t Aards Paradijs een speciaal menu! Voor 95 euro per persoon neemt het menu je mee op smaakavontuur met gerechten zoals: 

Carpaccio van tomaatjes | parmezaan

Avocado | groene thee | zeegroentjes

Aardpeer | hazelnoot | yuzu

Paddenstoel | peer | arganolie

Vijgenblad | butternut | kweepeer

Schorseneer | tagliatelle | vadouvan

Rode biet | shiso | framboos | chocolade

Naast dit uitgebreide groentenmenu serveert ’t Aards Paradijs uitzonderlijk tijdens de Week Zonder Vlees ook een verkorte versie van het menu voor 67 euro per persoon.

Heb je ook zin om een keer heerlijk te gaan eten bij Lieven en zijn team? Je kunt ’t Aards Paradijs vinden op Merendreedorp 65 in Merendree. Reserveren kan via deze link! Vergeet niet bij het reserveren te vermelden dat je voor het speciale (verkorte) Week Zonder Vlees menu komt!