Paul de Pierre | Maarkedal

Bij Paul de Pierre in Maarkedal midden in de Ardennen zijn ze elke dag op zoek naar nieuwe producten. Ze vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij hun producten van begin tot einde. Er worden goede relaties met lokale boeren en telers onderhouden zodat de beste kwaliteit geleverd kan worden en de voedselketen zo kort mogelijk wordt gehouden. Maar ook in hun eigen tuin kweken ze zelf 88 verschillende soorten groenten, kruiden en fruit op een 100% natuurlijke en biologische manier. Om de twee maanden presenteren ze een volledig nieuwe menukaart, afhankelijk van wat de lokale boeren en hun eigen moestuin te bieden hebben.  


Wie is chef Fabian Bail?

Fabian Bail is sinds 2012 chef bij Paul de Pierre. Hij was onlangs nog tweede in de wedstrijd “Eerste kok van België”. Hij is erg gedreven en passievol over zijn beroep en spendeert uren om de beste producten te vinden. Hij werkt samen met zaakvoerder Paul Henri, gepassioneerd en gediplomeerd wijnsommelier, die onlangs een kleine eigen wijngaard aanlegde. 

 

Heb je ook zin om een keer heerlijk te gaan eten bij Fabian en Paul? Je kunt ze vinden op de Nederholbeekstraat 135 in Maarkedal. Reserveren kan via hun website! Vergeet niet bij het reserveren te vermelden dat je voor het speciale Week Zonder Vlees menu komt!