Noedels met wokgroenten

Waan je in Azië met deze vegetarische noedels en wokgroenten. Garneer met wat knapperige sesampitjes en smullen maar! 

Ingrediënten
voor 4 personen

  • 2 aubergines, in blokjes
  • 500 g udon noedels
  • 500 g champignons, in plakjes
  • 125 g taugé
  • Sesamzaadjes
  • Zonnebloemolie

Voor de woksaus
•  4 el sojasaus
•  3 el sesamolie
•  1 el honing

Bereidingswijze
1. Verhit zonnebloemolie in een wokpan op hoge temperatuur en wok de aubergine en de champignons 4-5 minuten.
2. Meng de ingrediënten voor de woksaus in een kom.
3. Voeg de saus toe aan de wokpan en roer goed door.

4. Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking.
5. Voeg de noedels en de taugé toe aan de pan en wok nog 1-2 minuten op hoge temperatuur.
6. Verdeel de noedels met de groenten over de borden en garneer met wat sesamzaadjes. Serveer direct.