Neon | Lier

Bij restaurant Neon draait alles om de vier seizoenen, elk met hun eigen unieke smaken en kleuren, en daarom elk met hun eigen menu. Ze willen dat je in een gezellige en ontspannen sfeer van hun uitstekende gerechten geniet. Groenten en fruit spelen de hoofdrol in elk van hun menu’s, die stuk voor stuk gedreven zijn door seizoensgebonden, lokale en duurzame producten.   


Wie is chef Nils Proost?

Chef Nils Proost (38) uit Lier belandde min of meer per toeval in de keuken, maar heeft sindsdien zijn passie nooit meer losgelaten. Hij heeft geen klassieke koksopleiding gevolgd, maar alles in avondschool geleerd. Samen met zijn vrouw Annelies Tersago begon hij daarom ook aan het verwezenlijken van hun culinaire droom. Sindsdien zijn ze druk bezig geweest met het zoeken naar de beste ambachtslui, boeren en kwekers in de buurt. Dit zorgt ervoor dat Nils veel gebruik maakt van groenten in zijn keuken van hun pas geopende restaurant Neon, wat resulteert in heerlijke, frisse en groene gerechten.  

 

Heb je ook zin om een keer heerlijk te gaan eten bij Nils en Annelies? Je kunt ze vinden op Barbara-vettersplein 4 in Lier. Reserveren kan via de website! Vergeet niet bij het reserveren te vermelden dat je voor het speciale Week Zonder Vlees menu komt!