Marsnil | Batsheers

Bij restaurant Marsnil in Batsheers willen ze je graag in een gezellige en gastvrije sfeer laten genieten van al hun heerlijke seizoensgebonden gerechten. Ze halen de lekkerste ingrediënten uit hun eigen tuin, boom- en wijngaard op het familiedomein. Ze kiezen voor hun andere producten óók voor lokale leveranciers om het respect en de aandacht voor de regio te behouden waarin ze zo graag werken en leven, en dat proef je! 


Wie is chef Frederik Cornelis?

Chef Frederik Cornelis volgde de koksschool Ter Duinen in Koksijde. Hierna realiseerde hij zijn grote droom: hij opende zijn restaurant Marsnil in zijn geboortedorp Batsheers. Hij hanteert in zijn keuken een rechttoe-rechtaan principe en houdt van klassieke gerechten, maar hij combineert dit graag met creatieve en experimentele smaken en snufjes.  

Hij vormt met zijn moeder, broer en zus een hecht team. Zijn moeder beheert de B&B, terwijl zijn tweelingbroer Adriaan verantwoordelijk is voor de groenten en fruit uit hun eigen tuin. Bovendien maakt Adriaan wijnen van de druiven uit hun eigen wijngaard, die perfect samengaan met de heerlijke gerechten van Frederik. 


Speciaal voor de Week Zonder Vlees heeft
Marsnil iets gaafs! Voor 55
euro per persoon (4 gangen) neemt het speciale menu je mee op smaakavontuur met gerechten zoals: 

Tartelette | Belgische linzen | biet | geitenfeta uit Vlaanderen

Tomatencompote | knolselder in zoutkorst | lavas | spinazie | lokale quinoa

Crème van gegrilde venkel | geroosterde wortel | notencrumble

Mousse van peer | hazelnoot | witte chocolade | caramel

*Menu kan van dag tot dag variëren

 

Heb je ook zin in een heerlijke ervaring bij chef Frederik? Je kunt ze vinden op Batsheersstraat 35 in Heers. Reserveren kan via deze link! Vergeet niet bij het reserveren te vermelden dat je voor het speciale Week Zonder Vlees menu komt!