Loempia’s met zoetzure saus

Loempia’s: Knapperig, kruidig en gevuld met groenten! Probeer eens deze Chinese versie van SOTO met zelfgemaakte zoetzure saus.

Ingrediënten
voor 4 personen

Voor de saus
•  2 el. zoute sojasaus
•  1 theelepel gemberpuree
•  1 teentje knoflook
•  2 el. rijstazijn
•  ½ sjalot, geschild
•  1 handvol gehakte verse korianderblaadjes
•  Sap van een halve limoen
•  1 theelepel agavesiroop
•  1 theelepel Sriracha saus (optioneel)

Bereidingswijze
Voor de saus
1. Hak het knoflookteentje, de sjalot en de koriander fijn in een keukenmachine of met een mes op een snijplank.
2. Meng vervolgens alle ingrediënten samen in een kom.

Om te serveren
1. Verwarm de Mini Loempia’s zoals aangegeven op de verpakking.
2. Serveer de loempia’s warm, met de saus in een dipkommetje.

 

Mini loempia’s “China”

De Mini Loempia's "China" zijn gevuld met heerlijke (lokale) groenten, knapperige spruitjes en tofu. Een vleugje gember maakt dit unieke recept compleet. De knapperige mini-rolletjes zijn een uitstekend voorgerecht, tussendoortje of bijgerecht voor een voedzame en smakelijke maaltijd. Ze zijn kant-en-klaar en kunnen zowel koud als lichtjes verwarmd worden gegeten.