Kris | Kasterlee

Bij Restaurant Kris in Kasterlee komen klassieke gerechten samen met moderne en trendy smaken. Er is een huiskamersfeer gecreëerd die warmte en gezelligheid uitstraalt. Op hun menu speelt het product écht de hoofdrol. Hoewel ze ook vlees en vis serveren, is er ook een volledig vegetarisch menu beschikbaar.  


Wie is chef Kris Geerts?

Chef Kris Geerts volgde een horeca-opleiding bij Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Daarna deed hij ervaring op in verschillende restaurants in België en Frankrijk, zoals Le Galion, Les Frênes, Bru, De Pastorie en Bérard. Al deze ervaring heeft hij meegenomen en brengt hij nu op een eigentijdse manier. Kris werkt op basis van gerechten die hij zelf het lekkerst vindt. Daaraan voegt hij topproducten toe volgens het seizoen. Zijn passie ligt bij de pure klassieke keuken. 

In 2018 opende Kris, samen met zijn vrouw Vanessa Huybrechts, Restaurant Kris, waar Vanessa als gastvrouw in het restaurant actief is.  


T
ijdens de Week Zonder Vlees serveert restaurant Kris een speciaal menu genaamd ‘Groene ontdekking’! Dit menu kost 93 euro (5 gangen) of 120 euro (*6 gangen) per persoon en neemt je mee op een culinaire ontdekkingsreis door de volgende gerechtjes: 

Hummus – granaatappel | Springroll – atjar
Rots – olijf | Wortel – structuren
Knolselder – kruidenkaas | Crystalbrood – Saffraan

Sushi
Komkommer | wasabi | gember

Courgettebloem
Slow stoof | quinoa | rode wijn

Burrata
San marzano | radijs | Xéres

*Papardelle
Eekhoorntjesbrood | herfsttruffel | parmazaan

Tartatin
Spruiten | roodlof | rode kool

Venkel
Kumquats | sesam | tijm ijs

 

Heb je ook zin om een keer heerlijk te gaan eten bij Kris en Vanessa? Je kunt ze vinden op de Turnhoutsebaan 189 in Kasterlee. Reserveren kan via hun website! Vergeet niet bij het reserveren te vermelden dat je voor het speciale Week Zonder Vlees menu komt!