Katsu Sando sandwich

Heb jij wel eens Katsu Sando geproefd? Deze trendy Japanse sandwich combineert superknapperig met lekker fris!

Ingrediënten
voor 4 personen

Voor de sandwich
•  1 sandwichbrood
•  IJsbergsla
•  280g geraspte wortel & koolmix
•  2 verpakkingen Garden Gourmet vegan schnitzel

Voor de saus
•  120 g ketchup
•  3 el. zoute sojasaus
•  1 el. agavesiroop

Bereidingswijze
Voor de saus
1. Meng alle ingrediënten en zet apart.

Voor de koteletten
1. Verwarm de Garden Gourmet vegan schnitzel zoals aangegeven op de verpakking.
2. Snijd de koteletten doormidden als ze warm zijn.

Om te serveren
1. Besmeer een sneetje brood met een beetje saus.
2. Voeg in volgorde toe: de Garden Gourmet schnitzel, een handvol geraspte wortel & koolmix en een paar blaadjes sla.
3. Leg er een tweede snee brood op en druk de sandwich licht aan.
4. Snijd de sandwich doormidden en presenteer met de gesneden kant naar beneden.

 

Vegan Schnitzel

De vegan schnitzel van Garden Gourmet is heerlijk om in te bijten met een krokant gepaneerd korstje. Makkelijk, snel te bereiden en rijk aan eiwitten.