Hofke van Bazel | Bazel

Restaurant Hofke van Bazel mag voortaan een gloednieuwe groene Michelinster uithangen. Deze hebben ze gekregen vanwege hun eigen moestuin, waar chef Kris zijn eigen biologische groenten en kruiden kweekt. Hiermee brengt hij smakelijke vegetarische alternatieven op de menukaart. De keuken is klassiek en volgens het seizoen, terwijl de sfeer in het restaurant gezellig en knus is.  


Wie is chef Kris de Roy?

Chef Kris de Roy (50) studeerde aan de hotelscholen Ter Groene Poorte in Brugge en Ter Duinen in Koksijde, waarna hij kookte bij verschillende restaurants als De Paddock, La Pérouse, De Matelote, De Halewijn en Folliez. In maart 1999 opende hij restaurant Hofke van Bazel, en na een zakelijke samenwerking van zes jaar sloeg de vonk over tussen hem en Gina Miurin. Sindsdien zorgen ze samen met veel passie voor het restaurant.

Chef Kris de Roy kookt op een groene en inventieve wijze. De natuur is zijn passie en inspiratiebron, wat terug te zien is op de menukaart. 

 

Heb je ook zin om een keer heerlijk te gaan eten bij Kris, Gina en hun team? Je kunt ze vinden op Koningin Astripdplein 11 in Bazel. Reserveren kan via de website! Vergeet niet bij het reserveren te vermelden dat je voor het speciale Week Zonder Vlees menu komt!