Goedgevulde pita

In een handomdraai heb jij deze rijk gevulde pitabroodjes op tafel staan, eet smakelijk!  

Ingrediënten
voor 4 personen

  • 4 pitabroodjes
  • 2 verpakkingen vegetarische kebab
  • 1 rode paprika, in reepjes
  • 85 g veldsla
  • Zonnebloemolie
  • Zout en peper

Voor de knoflooksaus
•  1 rode ajuin, gesnipperd
•  2 teentjes knoflook, geperst
•  150 g plantaardig yoghurt-alternatief
•  2 el mayonaise
•  1 tl gedroogde peterselie

Bereidingswijze
1. Meng de ingrediënten voor de knoflooksaus in een kom. Proef en breng op smaak met zout en peper.
2. Verhit zonnebloemolie in een braadpan op middelhoge temperatuur en bak de paprika 3-4 minuten totdat deze goudbruin kleurt.
3. Bereid ondertussen de pitabroodjes en de vegetarische kebab volgens de instructies op de verpakking.
4. Verdeel de knoflooksaus, paprika, veldsla en vegetarische kebab over de pitabroodjes. Serveer direct.