CM Voeding: jouw gids naar gezonde voeding

Gezond leven is voor veel mensen belangrijk. Wat je eet speelt daarbij een grote rol. Online vind je een wirwar aan informatie over voeding, maar wat is feit en wat is fabel? Het CM Gezondheidsfonds helpt je aan relevante informatie via hun website CM Voeding. 

 

(W)eet jij wat gezond is?

Welke voeding is gezond, en waarom is dit belangrijk? Hoe kun je gezond en evenwichtig eten? CM Voeding geeft antwoord op zulke vragen en helpt je om een evenwichtig eetpatroon aan te nemen. 

 

Creëer een gezonde levensstijl 

Zo biedt CM Voeding online gezondheidsprogramma’s, boeiende infosessies, webinars en workshops aan over gezonde voeding. Erg leuk om aan mee te doen wanneer je meer kennis wil opdoen over gezonder en bewuster eten. Daarnaast probeert CM Voeding gezond eten voor jou toegankelijker te maken. Zo bieden ze je bijvoorbeeld korting aan op producten die jou helpen met een gebalanceerde voedingsstijl: van de Gezonde Winkelgids tot foodboxen van Solid Stash! 

 

Een gezonde lifestyle én planeet

Onze voedingskeuzes hebben niet alleen een invloed op onze gezondheid, maar ook op het milieu en onze planeet. Almaar meer mensen willen weten hoe ze het milieu een handje kunnen helpen. Daarom deelt CM Voeding ook inzichten over duurzaam, biologisch, vegetarisch en veganistisch eten. En superhandig: met hun eenvoudige en gezonde vegetarische recepten bieden ze meteen praktische handvatten zodat jij deze inzichten om kunt zetten in actie. 

Tijdens de Week Zonder Vlees streven we natuurlijk allemaal samen naar een gezondere, bewustere toekomst. Maar ook daarna blijft CM Voeding mensen helpen met het maken van de juiste voedingskeuzes. Zo kun jij op de lange termijn je eetpatroon vergroenen en zorgen voor een beter leven voor jou en onze planeet! 

 

Hulp van een expert

Op weg naar een gezondere en groenere leefstijl kan het lastig zijn om oude patronen te doorbreken. Begeleiding van een professional kan jou helpen om nieuwe gewoontes te creëren. Via de zoekmodules van CM vind je een diëtist of psycholoog in jouw buurt. Hun experts staan klaar om je te begeleiden op jouw reis naar een gezondere en groenere levensstijl

 

Terugbetaling voor diëtist en klinisch psycholoog

Wist je dat je als CM-lid recht hebt op een jaarlijkse terugbetaling van €40 als je minstens 4 sessies bij een erkend diëtist volgt? Daarnaast heb je ook recht op een gedeeltelijke terugbetaling van psychologische sessies. Wil je meer weten? Ontdek hier alle CM-diensten en -voordelen en word ook lid!