Broodje preparé met Italiaanse topping

Het broodje preparé is natuurlijk een Belgische klassieker. Breng jouw broodje eens naar the next level met deze heerlijke Italiaanse topping van pijnboompitten, kappertjes en zongedroogde tomaten!

Ingrediënten
voor 4 personen

Voor de topping
•  2 el. pijnboompitten
•  3 el. kleine kappertjes
•  2 eetlepels balsamicoazijn
•  200 g gedroogde of geconserveerde tomaten in een potje
•  1 sjalot, gepeld

Voor het broodje
•  4 broodjes
•  2 verpakkingen SMAECK Vegetarische Filet Américain Naturel
•  50g ruccola

Bereidingswijze
Voor de topping
1. Bak de pijnboompitten bruin in een koekenpan op middelhoog vuur en zet apart.
2. Laat de tomaten uitlekken en snijd ze met een (groot) mes op een grote plank, samen met de sjalot en kappertjes.
3. Doe ze in een kom of slakom en meng met alle andere ingrediënten.

Voor het broodje
1. Snijd de broodjes doormidden. Smeer de SMAECK Vegetarische Filet Américain Naturel op de onderste helft van het broodje.
2. Voeg een flinke eetlepel van de topping (het Italiaanse mengsel) toe.
3. Schik er enkele blaadjes ruccola op.
4. “Sluit” het broodje en herhaal de handeling voor alle broodjes.

 

SMAECK Vegetarische Filet Américain Naturel

De lekkerste vegetarische Filet Américain! Wil je lekker gevarieerd eten en het beste vegetarische alternatief op Filet Américain in huis halen, dan is de SMAECK vegetarische Filet Américain echt wat voor jou.